Happy/Unhappy End...

Bazen bitti derken yeniden baslar her sey. Ve ask, sizi girdiğiniz ve bir daha hiç çıkamayacağınızı düşündüğünüz mezardan diriltir. Yeniden nefes almaya başlarsınız. Hissedersiniz! Tüm güzellikleri mezara girmeden önceki kor gozlerinizle görmeye başlarsınız. İlk gunün opusuyle uyanırsınız yüz yıllık uykunuzdan. Ve her gun bitmek bilmeyen, tarifi belli olmayan bir duygu ile sel gibi, coşarak gelir sana. Ağlarsınız. Mutluluktan.

 Daha önce hissettiğiniz ve hissetmekten hep korktuğunuz hislerin, yeniden hayat bulduğunu vücudunuz da hiç fark etmediğiniz hareketlenmelerin olduğunu, kalbinizin artık sizin için atmadığını fark edersiniz. Çünki kalp başkasına ait olmak ister. Ve senin için atmaktan sıkılmıştı. Kalp bencil değildir. Başkaları için çarpmak ister.

Pir-u pak! Ask bir bakire edasıyla girer kanına. Ve ayakların yerden kesilir. Cam ağaçlarının arasında çığlık çığlığa büyük bir zevk ile uçmaya başladığın zaman bil ki sen asik olmussun demektir.

L'amour.Je T'aime. Sözler kifayetsiz ve anlamsız. Sadece gözlerin konusması gerekir. Dudaklar yalancıdır çünki. Gözler kalbin aynasıdır gibi salak bir cümle kurdum gitti. Ama gerçekten öyle. Gözler kalbin aynasıdır. Gözler susarsa bedenler konusur. Anlaşamayan beden yoktur. Merhaba ! Ben şehvet !

Editörnotu: Kişisel postlar girdiğimin farkındayım. Moda dünyası tatilde sayılır ben naapabilirim ha ? Aşık olmakla meşgulum.
Editörnotu: Bazen iyi ki korukorune sevmisim. Diyorum. Ayaklarım yerden kesilmişti. Şimdi soğuk ve acıyı aynı anda hissediyorum. Ama hislerim hiç bir zaman değişmedi'lk.

2 yorum:

Vanessa Mercado dedi ki...

Great post! :) I'm your new Follower! I hope you'll visit my blog sometimes.. Thank you so much!!
Kisses from VV!!

Unknown dedi ki...

Blogun çok güzel, yeni bulmuş olsam da bulmuş olduğum için mutluyum.