MFW - Trio of Satan !

Milano'nun şeytan 3'lüsü dünya genelinde yine moda rüzgarları estiriyor. Paris'e günler kala müthiş bir atak yaptılar. Şeytanın bu 3'lüsü son koleksiyonları ile tüm moda dünyasını yine derinden etkilemeye geliyorlar. Vogue,  H. Pazzar, Elle ve nicesi... İtalyanların saldırısına mı ugrayacaklar, yoksa Fransızların No:5 kokan podyumlarının gerisinde mi kalacaklar? Bu yıl rüzgarlar sert esecek gibi. Bu fırtınadan önceki sessizlikdi.

Just Cavalli - Bir Orman Kurdu

 Cavalli'nin her yıl imprimer des animaux olarak karşımıza çeşitli varvasyonlarla çıkar ve ben hiç beğenmem. 

Bu yıl rejenere olan Cavalli, trend olan kaz ayaklarını, Versace'nin leopar desenini ve uzun süre podyumlara göreceğimiz kanısında olduğum kürkleri başarılı bir şekilde kullanmış ve trendsetterlerin beğenisine sunmuş. 


Açıkcası Cavallinin çok güçlü bir rakibi var. Ama bu onun İtalyan Şeytanı 3'lüsünün bir elamanı olmayacağı anlamına gelmez.



Prada - Hot Mama


80'lere retro dönüş yapan Prada, porno sektörünü, kiliselerin günah çıkarma birimlerini ve karmakarışık desenleri günümüze taşımaktan öte başka bir şey yapıyor. Beynimizi yıkıyor! Bu tasarımların hepsi sizi günaha teşvik edecektir. 
Çünki Prada, şeytanın 1 numaralı adamıdır. Podyumda görücüye çıkan şeytan, binlerce yüzünden sadece bir tanesini göstemesi bile yetti. 
 
Sonuç ise paha biçilemez Prada koleksiyonun göz alıcı olduğu kanısı herkesin aklında yer etti sanırım. 

Kullanılan detaylar sizi hipnoz edecek ve Miu'nun bilinç altında size hazırladığı moda şölenine ayıla bayıla, farkında olmadan EVET ! dedirtecek. Nerden mi biliyorum ? Yaşadıklarımı aktarıyorum...


Etro - Elegan Hooker


Kadını olduğu gibi yansıtmaktan öte bir ilah gibi gösteren Etro, kullandığı şal, minik, belli olmayan dörtgen ve bir çok desen ile bunun yanında kadının vahşi ve seksepal yönünü ortaya çıkaran bir koleksiyon oluşturmuş. 


Yanı sıra Etro, günün zor koşullarında kadının güçlü ve kuvvetli tavrını yansıtmış ve böylece şeytanın sağ kolu olmaktan kendini alamamış. 

Sonucunda ise şeytan, çok görülen yüzünü allayıp pullayıp masamıza getirir. Ve moda şeytanı Milano'da bir kez daha kazanır.

efegeozden 

 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

wooow:) cavalli diğerlerinden bi adım geride kalmış bence!
http://stylish-who.tumblr.com/

efegeozden dedi ki...

Biraz Versace çakması olmuş. En iyisi Prada.