Le Défilé Ralph Lauren


 Aslında ilk görüdüğümde koleksiyonu şok geçirmiştim. Şimdiden söyliyeyim sizde şok geçirebilirsiniz. Podyumda haddinden fazla erkek kılığına bürünmüş kadınlar, kocaman topukların üzerinde ahenkle yürüyorlar. Hemde ekose pantolonlar, şapkalar, çantalar,tüylü boroşlar ile ... Sonra bir bakıyorsunuz ki her şey aniden değişiveriyor. Bambaşka bir hal alıyor. Işte böyledir Ralp Lauren. Bir anda sizi maskül kadınlarda cazibeli kılacak bir kılığa sokar. Farkında olmazsınız. Olamazsınız! Siz sadece güzeliğinizin tadını bol pantolonlarınızın içinde çıkarırsınız.




Ekoseler, şalvar paçalar, leopar desenli paltolar... Maskül görüntüye feminenlik katan parçalar İngiliz aristokrat erkeğinin keskin izlerini, feminen hatlar ile taşıyan kadınlar. Şahaneler !




                Bir fahişe pezevengi tadında. Güçlü adımlar, keskin bakılşar.Fashion hooker.
 
 

 New York, Wall Street'e ve beyaz yakalara teslim olmuştur. Kodaman yapıları, paraları ve mutsuzlukları ile meşhur bu insan topluluğu NYC'nin vazgeçilmez azınlığıdır. Yakala Ralp !



Ralp Lauren'in bu koleksiyonu göz doldurmakla kalmadı. vogue.fr 'da da yerini aldı. Bence parçalar cüretkar olduğu kadarda arşivlik. İngiliz ve Amerikan kültürünü uçlara kaçmadan ilmek ilmek işleyen Lauren NYFW'in hakkını vermiş. Şeytanın bacağını kırmış gözüküyor.


 Geceye dahada siyah katan Ralp, ışıltıları unutmamış, bulabildiği her noktaya, abartmadan bir peri misali sihirli bir değnek ile yakalara topuklara yetinmezse sırt dekoltelrine bile! ışıltı katmış.Sadelik mulak şıklığı vaad ediyor. Siyahın zarafeti ile birlikte.







New York kadının güçlü mizahı var modellerde. Bizim o sex and the citydeki güler yüzlü kadınlarımız yerine. Genel olarak işlemelerin yer verildiği koleksiyon kumaşların, deri parçaların ve dorelerin hışmına ugrayan Ralp Lauren bize bir göz ziyafeti verdi.




Veee Ralp !!!

efegeozden


Eğer defileyi izlemek isterseniz sizi buraya alalıım !




3 yorum:

Zülal Ateş dedi ki...

çok mu çok olmuş ne :D

efegeozden dedi ki...

Kesinlikle Zülal ! Katılıyorum. :D

Stil Direktoru dedi ki...

Sevemiyorum arkadaş bana fazla salon geliyor ben rahat kadınım arkadaş beni bozar .) şöyle eşofmanı çekerim böğrüme oh mis. Bilirsin Edi'n havuz başında lahmacun yeri kim umurumda tın yani öperim.